Thursday, January 21, 2010

B to da O to da D to da O to da H!!

ko xsedar ke aku duk dpn ko selama ni??
ko kentut pn aku boleh dgr tau x..
walopn ko sepit sore ko 2 aku still boleh dgr.. clear!!
suka hati ko je xnk aku pegi dat meeting n ble org 2 tanye ko ckp aku xde.
budget2 ar. bkn ko sorg je keje sini. ko nk pulun sume ke??
nk kaum kerabat ko je keje??
pastu wat cm aku ni pemalas. xperform.

cam ne aku nk perform if ko xbg aku wat pe2!
sume syok sendiri nk pulun sume.
sume bnda nk wat sndiri.. tbe2 je suh join discussion..
cmne aku nk perform time discussion if aku xtau pe ko buat..
ble org len xpaham pe ko ckp n aku tlg back up ko n explain kan blik ko potong je ckp aku.
ko mmg siot la bahlul!!


nota kaki: aku tggu smpai bln 7 je. if da same things still happen 2 me, then im gonna quit!!

4 comments:

bass's mistress said...

ee! kuang hajo tol la dia tu!
budus! ape masalahnye kalo dia involve je ko skali wat keje? kn lg sng n cepat wat keje tu...
dia rase tgugat ke dgn kwujudan ko? aku rase dia rase citu la...xde sape ke kt company tu yg ko leh mntk tlg nana?

nananeera said...

2 yg aku tensi 2.. aku pendam je slame ni. dorg cm nk bg kaum dorg je yg pandai.. biarkan aku ni nmpk cm bodoh, xleh harap, xperform. smlm time dinner ngan family kt luar aku sgt2 xtahan.. aku nanges kt restoren 2 dow.. aku rse cm xguna la kt cni. sdihnye T__T

jUjU said...

isk..jgn tensi tensi naa. Ko dah lebih tiga bulan kerja situ..ni la masanya ko cakap kat diorg. ko nak kerja. direct ke bagitau kat mamat depan tu. be strong, woman! hehehe

nananeera said...

bkn 3 bln jue.. but almost 6 month.. aku dah ckp dah kt dorg but dorg senyum n anguk2 je.. tp aku tguu2 xde pn.. sdih tol.. rse cm xblaja pe pn.. even bdk praktikal yg bru msuk pn die ckp die xske ngan environment keje kt sini.. bru bpe minggu dia dh tension.. bengang la