Friday, August 27, 2010

::malu::

i really don't know pe dah jadi kat aku for the past few weeks. apa je yang aku buat semua xkena. semua xbetul and xpatut aku buat. memaukan diri sendiri je. mana aku letak maruah aku ntah. huhu. aku betul2 tengah ada krisis dengan diri sendiri. 

after break up, i try my best to find a new guy. hopefully aku boleh lupakan my ex. coz i'm tired crying every night before going to sleep. crying dah macam ubat tido aku. bila nangis je tros tertidur lena. tapi cara aku sungguh xbetul. bila ada guy approach aku, terus aku nak perasan and harap lebih2. sampai memalukan diri sendiri. yang pelik tu, aku xde pun give up ke pe. i should give up. and move on. tapi dunno why. tersangat susah. 

cam tak sangka gak this break up has affected my life sampai cam ni sekali. memang aku nampak strong outside. mak bapak aku pun cakap diorang kagum aku cm relek je after break up tak macam my sis dulu. aku la yang selalu gelak besar kat rumah. buat lawak kat my parents. sakat my mom. but the truth is, aku sorg je yang tanggung everything. aku tak nak la wat diorang risau. aku agak merana la jugak. tersangat merana kot.

the people who laugh too hard are the ones who experience too much pain
-tumblr-


notakaki: saya sangat sedih T__T

4 comments:

Shahira said...

chill dear.
life must go on.
lain kali ambil iktibar don't loved too much 100%.
that's not right.
kita je boleh syg diri kita 100%.

papepon just take it easy dear.
sis ni pn baru je putus tunang la nak kate.
geram tu still ada tp just believe in karma.

i think u r too soon to find a new guy.
nnt jd rebound pula and that's not good actly.
just give some time to urself.
find another new hobby or get busy with new life.
kwn2 kan ada :)

u r strong.

nananeera said...

heee... thanks sha..
i'm trying rite now. i'm trying so hard but it's super hard to 4get bout him. 4 years together. sms 24/7, call almost every nite. n now hs i sunyi je. i pun jd sunyi.

but i de bce ur post bout ur break up. lg la dh prepare nk tunang rite. but u mmg strong. thanks again ya. really appreciate ur comment:)

Shahira said...

;)
i believe in u.

yeah we can delete all the memories.
but we cannot delete the scars he had left behind.
otak manusia ni mmg takde butang delete.
so ppl keep come and go in this life.

mana tau u akan jumpa a better person.
much more better from him.

selamat hari raya :)

bass's mistress said...

-peluk nana-
kuatkan smgt, kalo ko rase sunyi n sedih bile tringat yg ko skang single, ko ingat la aku yg juge single ni :)