Tuesday, February 2, 2010

should i get married too??

shud i?? shud i get married?? or i shud wait??

cz rse cm xperlu lg..
tp cm best if dh kawen..
tp xcukup duit lg..
if nk kawen skrg pn, ayah n mama xleh tulun hulur duit hantaran..

if dh kawen,
xleh bli brg kesukaan..
xleh simpan duit tuk mse depan..

if tggu,
maybe xyah belanje kawen byk sgt..
maybe time 2 dh mampu..
maybe mama n ayah boleh bg sumbangan..
maybe de calon yang lg kacak bergaya yg jd idaman hati..




nota kaki: sangat bekenan kt picanto bru kale maroon.. sungguh cute n murah.. tp mama n ayah xske cz sempit sangat.. if mama n ayah sudi bg duit riban2, boleh la aku bli alphard.. bru luas.. bleh men gasing n nyorok2 time bosan

9 comments:

apaiyapalot! said...

aah la na.picanto tu kecit. sempit summore. kia forte la cantik. hahah

kawin jela na. skng byk je tmpt leh nego psl duit hntaran. kalo tk skng ble lg.sooner or later kne kawin gk. aku ni pn pejam mate je bln2 bg labur duit laki.huuu

Anonymous said...

sume nk kawen.
ak bila..?
kawin dgn en soron je la.

-opie-

nananeera said...

hemo hemo hemo.. forte pai?? mau rabak lubang muntut wa nk bayonye ni.. mmg la menawan tp bio laki aku yang beli.. aku bli kete cute2 je ya udah..

op: aku rse aku pn kne kawen ngan en soron je wat mase ni.. if aku dpt ramas2 prot bos mintak nek gaji bleh la aku kawen

apaiyapalot! said...

gaji ko skang cukop je pn nak kawen nana oi
duk ngn family lg
mkn mnum umh letrik air tkyah pk
aku ni lg pelbagai tanggungannye
nafsu buaye lagi
aih
terpakse kekang sumenye
sobbs

bass's mistress said...

kawen je la nana... gaji ko bkn kecit pon...kategori besau jugak...if nk pakai en.daud or mr.renji SEnior pon mampu...lg2 ko dok dgn parents mcm aku ni... kia forte cantek! mak aku pon bkenan nk jadikan menantu...aku je yg tanak sbb nk laki aku yg beli kete2 bsaiz besau ni...kite beli yg comel2 je da r...
aku pon kne kekang nafsu buaye aku bbelanje la ni... adik2 aku pon aku da warning, ni aku da nk kawen, jgn nk kerap kelip2 mate mcm slalu bile nk shopping sbb aku gerenti pndg sebelah mate je...sian mereke...

nananeera said...

aku dh wat kptsn.. aku kawen akhir taun ni kot.. so sempat lg nk kumpul duit tuk wat hntaran. smntara ni aku pinjam madu mak aku dlu.. dr die t'biar je kt umah beh baik aku gne~hehe

jUjU said...

wau..betul ke na? ko nak kawen? wah..ramainya nak kawen taun ni...pia...edot...zue...ko...

nananeera said...

eh jue.. ko bce btol2 x entry aku ni????? haha.. kawen = bli kete la jue oi...

but zue nk kawen?? dis year?? wah2.. gosip bru.. kne hebahkan ni.. *ke aku sorg je yg bru tau?*

jUjU said...

aahh..zue tu tak kompem lagi..cume ckp ckp dia saja kot..sbb pakwe dia da kat Johor..jd lepas master, zue pun nak carik keja kat Johor.. ^^, mgkin sbb tu dia pikir camtu kot..tak kompem lagi . hehehe...